Polędwiczki z jelenia zajmują około 20 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 229 kalorii , 28 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Za 3,79 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz pod ręką sok z cytryny, płatki pietruszki, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Mięsna pieczeń z jeżyny z sosem BBQ z jeżyn i plackiem z batatów/dyni w sosie Buffalo , Mini kanapki z jeżyny i Gulasz z jeżyny .
Instrukcje
1
W dużym, zamykanym worku foliowym połącz dziewięć pierwszych składników; dodaj filety. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na całą noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj filety bez przykrycia na średnim ogniu przez 4 minuty z każdej strony, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średnio wysmażonego – 160°; dobrze wysmażonego – 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala