Polędwiczki z indyka w panierce chrzanowej
Przepis na Polędwiczki z indyka w panierce chrzanowej można przygotować w około 35 minut. Za 2,39 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 30 g białka i 6 g tłuszczu. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka papryki, majonezu, jogurtu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 30%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Marynowane polędwiczki z indyka, Pieczone polędwiczki z indyka i Jesienne polędwiczki z indyka.
Instrukcje
Połącz majonez i chrzan; rozłożone na indyku. W płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą, pietruszkę i cebulę.
Obtocz indyka w mieszance okruchów, tak aby był panierowany.
Umieść w 11-calowym. x 7 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425°C przez 25–30 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 170°.
W małej misce połącz składniki sosu. Pokrój indyka; podawać z sosem.