Polędwiczki Z Indyka
Polędwiczki z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 28g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz polędwiczki z indyka, musztardę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie super. Spróbuj Jesienne Polędwiczki Z Indyka, Polędwiczki Z Indyka Pieczone, oraz Polędwiczki Z Indyka Teriyaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki z indyka umieścić w zamykanej plastikowej torbie i odstawić na bok.
W małej misce połączyć sos sojowy, musztarda i rozmaryn.
Wlać na indyka, uszczelnić worek i wstrząsnąć do płaszcza. Marynować w lodówce przez 1 do 4 godzin potrząsając raz lub dwa razy.
Rozgrzej piekarnik na ustawieniu brojlerów.
Wyjąć indyka z marynaty i umieścić na stojaku w patelni brojlerów. Broil 4 cali od ciepła, obracając raz, przez 20 do 22 minut lub aż mięso jest gotowane przez i po przekłuciu widelcem soki uruchomić jasne. Pokrój i podawaj z chutney żurawinowy.