Polędwiczki wieprzowe z suszoną morelą i marmoladą cebulową
Polędwica wieprzowa z suszoną morelą i marmoladą cebulową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, mielone ziele angielskie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Marmolada, Polędwiczki Wieprzowe Marmolada, oraz Polędwiczki wieprzowe z marmoladą paprykową.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, połącz pierwsze 4 składniki; równomiernie natrzyj wieprzowinę.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę; gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Wyjąć z patelni; zawiń wieprzowinę w folię.
Umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
Aby przygotować marmoladę, podgrzać 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać suszone morele; gotować 2 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać w wodzie, skrobanie dno patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać 2 szklanki bulionu i pozostałych składników; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ciecz prawie wyparuje.
Podawać marmoladę z wieprzowiną.