Polędwiczki wieprzowe z sosem z czerwonej papryki
Need a danie główne bezglutenowe? Polędwiczki wieprzowe z sosem z czerwonej papryki może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 24g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, cebulę, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem z czerwonej papryki, Polędwiczki wieprzowe w sosie pomidorowo-pieprzowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z Risotto krabowym i sosem Tri-pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, aż cebula zmięknie. Wymieszać z czerwoną papryką i kwaśną śmietaną, i nadal gotować mieszając aż do ogrzania.
Przenieść mieszaninę pieprzu do blendera lub robota kuchennego.
Dodaj mieszankę przypraw i proces do gładkiej.
Rozgrzej grill lub brojlery.
Grillować wieprzowinę przez 5 do 7 minut z każdej strony, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 71°.
Pozostaw mięso na 5 minut pod przykryciem przed krojeniem.
SOS podawać na pokrojonej polędwicy.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Bodega DiamAndes Uco Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Bodega DiamAndes Uco Malbec]()
Bodega DiamAndes Uco Malbec
Czysty, głęboki i jasny rubinowy kolor. Aromaty czerwonych nut jagód i wiśni pokazujące intensywność i świeżość. Doskonała struktura, treściwe taniny o dojrzałych owocowych smakach, aksamitne i bardzo dobrze zbalansowane.