Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą

Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłecznik, nasiona kopru włoskiego, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jabłka granny smith można śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą, Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami, oraz Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Podgrzać 2 łyżki oleju w dużej patelni nonstick żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i zapiekać, aż wszystkie strony będą brązowe, obracając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Lekko schłodzić.
Rozprowadzić gorczycę na wierzchu i bokach wieprzowiny; nacisnąć nasiona kopru włoskiego do musztardy.
Dodaj pozostałe 1 łyżka oleju do patelni.
Dodać plasterki cebuli i jabłka; smażyć na średnim ogniu, aż złoty, o 5 protokół.
Rozprowadzić równomiernie na patelni i posypać solą i pieprzem.
Umieścić wieprzowinę na mieszance jabłko-cebula.
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz, aż mieszanka jabłko-cebula będzie miękka i brązowa, a termometr do mięsa włożony do środka rejestrów wieprzowiny 66°, około 15 minut.
Wieprzowinę przełożyć na talerz i namiot folią.
Tymczasem wlać białe wino na mieszankę jabłko-cebula na patelni. Mieszaj mieszaninę na dużym ogniu, aż lekko zmniejszy się, około 2 minut.
Pokroić wieprzowinę po przekątnej w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka mieszanki jabłko-cebula na talerzach. Top z wieprzowiną i podawać.