Polędwiczki wieprzowe z kompot Rabarbarowo-Szalotkowy
Polędwica wieprzowa z Rabarbarowo-Szalotkowym kompot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, tymianek oraz dwanaście 2-calowych gałązek tymianku, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć rabarbar, możesz podążać za tym daniem głównym z Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe zapiekane z kompot rabarbarowym, Polędwiczki wieprzowe z kremowym sosem Szalotkowo-musztardowym, oraz Kotlety Schabowe Z Kompot Rabarbarowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozpal grilla. W średniej misce, wrzucić rabarbar i szalotki z masłem do herbu. Wymieszać z cukrem i zmielonym tymiankiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Szalotka
Rabarbar
Masło
Cukier
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Oderwij cztery 16-calowe arkusze bardzo wytrzymałej folii. Kopiec połowa mieszaniny rabarbaru w środku każdego z 2 arkuszy folii. Delikatnie Funt grubsze kawałki wieprzowiny około 1 cal grubości. Doprawić solą i pieprzem, na każdy kawałek nacisnąć gałązkę tymianku. Ułóż kawałki wieprzowiny w warstwie na rabarbarze. Przykryj 2 pozostałe arkusze folii; złóż krawędzie wokół, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Rabarbar
Tymianek
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Grill hobo pakuje na bardzo gorącym ogniu przez około 12 minut, lub aż skwierczy i nadmuchane. Używając rękawic kuchennych, przenieś paczki na obramowany talerz. Ostrożnie otworzyć opakowania, przełożyć wieprzowinę i rabarbar na talerze i podawać.
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.