Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu

Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu
Polędwiczki wieprzowe z grilla z melasą z granatu To bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 222 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku pięć przypraw, pinot noir, polędwica wieprzowa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Grillowane Udka Kurczaka Z Melasą Z Granatu, oraz Grillowany Bakłażan Z Fetanem I Melasą Z Granatów.

Instrukcje

1
Aby przygotować sos, połączyć bulion i kolejne 4 składniki (przez miód) w małym rondlu; gotować na średnim ogniu 30 minut lub aż zmniejszy się do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przecedzić nad miską. Wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło do mieszaniny melasy, mieszając trzepaczką, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Aby przygotować polędwicę wieprzową, Rozgrzej piekarnik do 50
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Połączyć sól, pięć przypraw w proszku, i pieprz; rub równomiernie wieprzowiny. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj wieprzowinę na patelnię i gotuj 1 minutę, brązowiej ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić patelnię w piekarniku; piec w temperaturze 500 przez 12 minut lub aż termometr zarejestruje 155 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Odstawić na 10 minut. Wieprzowinę cienko pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
10
Doskonałe wina: Sanford Pinot Noir 2001 "Santa Rita Hills"(Santa Barbara County, CA), $ piękne smaki tego wina ziemi, granat, grenadyna, mocha, i konfitury wiśniowe są w centrum uwagi, gdy służyć go z polędwicy wieprzowej i sosem z granatu. SOS odzwierciedla również wspaniałą jedwabistą, pluszową konsystencję wina. Jako tańszą alternatywę, należy rozważyć Echelon 2002 Pinot Noir Z centralnego wybrzeża Kalifornii, o $
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
GranatGranat
WinoWino
GrenadynaGrenadyna
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn