Polędwiczki wieprzowe z Cydr Jus i purée z rutabagi

Polędwiczki wieprzowe z Cydr Jus i purée z rutabagi
Polędwiczki wieprzowe z Cydr Jus i purée z rutabagi to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 388 kalorii, 25g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka puree z rutabagi, ocet jabłkowy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać cały anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z korzeniem selera-przecier jabłkowy i sos jabłkowy, Brzuszek wieprzowy duszony na cydrze z puree z kalafiora, oraz Pieczony brzuch wieprzowy z puree jabłkowym i octem jabłkowym Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 9 składników wymieszać w ciężkim rondlu. Gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do 1 1/2 szklanki, o 20 protokół. Odcedź, naciskając na ciała stałe, aby wydobyć płyn. Wyrzucić ciała stałe. Powrót płynu do rondla i gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij masło kilka kawałków na raz. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
W międzyczasie przygotuj grilla (średnio-wysokie ciepło).
4
Wieprzowinę posmarować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
WieprzowinaWieprzowina
5
Obficie posypać solą i pieprzem. Grill do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestrów wieprzowiny 63°, obracając się często, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Niech wieprzowina odpoczynek 5 minut (temperatura wzrośnie do 150 ° F). Cienko pokroić wieprzowinę w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
Plastry wieprzowiny podzielić na 6 talerzy. Łyżka Rutabaga
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
BrukiewBrukiew
8
Puree obok.
9
Polać sosem wieprzowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
10
* Brązowe rozgwieżdżone nasiona dostępne na rynkach azjatyckich i w sklepach z żywnością specjalistyczną oraz w sekcji przypraw w niektórych supermarketach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn