Polędwiczki wieprzowe w sosie pomidorowo-pieprzowym
Polędwiczki wieprzowe z sosem pomidorowo-pieprzowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,86 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z sosem z czerwonej papryki, Polędwiczki wieprzowe z Risotto krabowym i sosem Tri-pieprzowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z papryką w sosie truskawkowo-balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu. Czosnek wymieszać na skwierczące gorące masło, a następnie ułożyć tyle pokrojonych pasków polędwicy wieprzowej, ile można zmieścić na patelni. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane z obu stron.
Zdjąć z patelni; odstawić. Powtórz z pozostałymi paskami polędwicy wieprzowej.
Powrót wszystkie paski polędwicy wieprzowej na patelnię. Wymieszać pomidory i doprawić bazylią, solą i pieprzem. Gotować, aż mieszanina dojdzie do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć.
Tymczasem podgrzewaj wodę na patelni nonstick na średnim ogniu. Paprykę i cebulę gotować w gorącej wodzie, aż warzywa będą miękkie-chrupiące. Wymieszać z polędwicą wieprzową i pomidorami. Kontynuuj gotowanie, aż paski polędwicy wieprzowej nie będą już różowe, około 50 do 60 minut.