Polędwiczki wieprzowe miodowo-musztardowe z kapustą

Polędwiczki wieprzowe miodowo-musztardowe z kapustą
Polędwiczki wieprzowe miodowo-musztardowe z kapustą to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz polędwicę wieprzową, ocet winny, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, Miód Musztarda Polędwica Wieprzowa, oraz Grillowana Polędwica Wieprzowa Miodowo-Musztardowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować wieprzowinę, przyciąć tłuszcz z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Połącz wieprzowinę i kolejne 3 składniki (wieprzowina przez ocet) w dużej plastikowej torbie na suwak. Zapiekać i marynować w lodówce przez 2 godziny, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Wyjąć wieprzowinę z worka, zastrzegając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Włóż termometr do mięsa do najgrubszej porcji wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6
Piec w temperaturze 375 przez 40 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
8
Aby przygotować sos, połącz marynatę, 2 łyżki miodu i następne 5 składników (miód przez 1 łyżkę musztardy) w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 15 minut. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Aby przygotować jarmuż, połączyć jarmuż, 1/4 szklanki bulionu z kurczaka, 1 łyżka musztardy i 1 łyżka szalotki na dużej patelni na średnim ogniu. Przykryć i gotować 8 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Angulo Innocenti Malbec z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Angulo Innocenti Malbec
Angulo Innocenti Malbec
Angulo Innocenti Malbec pokazuje piękny wyraz chłodnego klimatu La Consulta. Z ciemnym, intensywnym fioletowym kolorem wino pokazuje bogate, ciemne smaki owocowe i delikatne nuty fioletu, bardzo typowe dla La Consulta terroir, dzięki czemu obszar ten jest tak ceniony dla Malbec. To wino pokazuje również świeżość, równowagę i doskonałą kwasowość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn