Polędwiczki wieprzowe Cordon Bleu z sosem Pieczarkowo-musztardowym

Polędwiczki wieprzowe Cordon Bleu z sosem Pieczarkowo-musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj polędwicy wieprzowej Cordon Bleu z sosem Grzybowo-musztardowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $30.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1792g białka, 1386g tłuszczu, oraz w sumie 20324 kalorii. 202 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, sól koszerna, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kurczak Cordon Bleu z kremowym sosem musztardowym, Kurczak Cordon Bleu Z Sosem Grzybowym, oraz Kurczak Cordon Bleu z sosem grzybowym i ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji dolnej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Połóż dwa plastry szynki na wewnętrznej stronie każdej polędwicy wieprzowej z masłem. Na wierzchu po dwa plastry szwajcarskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Plastry SzynkiPlastry Szynki
4
Wymieszać 1 1/2 łyżki musztardy i twarogu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na wierzchu szwajcarskiego sera. Zaczynając około 1/2 cala od dołu i pozostawiając 1/2 cala po obu stronach, pociągnij dolną krawędź mięsa do góry i nad nadzieniem i zwiń do grubego cylindra, w stylu burrito. Za pomocą sznurka rzeźniczego, związać mięso do pieczęci.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
6
Doprawić mąkę solą i pieprzem do smaku i umieścić w dużym, płytkim naczyniu do pieczenia lub ciasta. Doprawić bułkę tartą solą i pieprzem do smaku i umieścić w innym dużym, płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
7
Umieść jajko w trzecim dużym, płytkim naczyniu. Wieprzowinę obtoczyć w mące i otrząsnąć nadmiar. Następnie zanurz go w jajku, dbając o pokrycie wszystkich powierzchni. Na koniec zwijamy mięso w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
8
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej, bezpiecznej do pieczenia patelni na średnim ogniu. Gdy olej się mieni, polędwiczki sear ze wszystkich stron, w sumie około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
9
Dodać grzyby po obu stronach mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Skropić mięso i grzyby z pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek i przenieść do piekarnika, aby gotować, aż osiągnie temperaturę wewnętrzną 63°, o 35 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika, przenieść na talerz i namiot z folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Umieść patelnię na górze pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
13
Dodaj białe wino i zeskrobać patelnię drewnianą łyżką, aby poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodać pozostałe 1 1/2 łyżki musztardy, wraz z gęstą śmietaną i sosem Worcestershire. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i zmniejszyć nieco, aż sos tylko pokrywa tył łyżki, ale przesunięty palec pozostawia czystą linię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
15
Wyrzucić sznurek z polędwicy wieprzowej, pokroić w plasterki i od razu podawać z sosem Grzybowo-musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn