Polędwica wołowa ze świeżymi ziołami

Polędwica wołowa ze świeżymi ziołami
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Polędwica wołowa ze świeżymi ziołami może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, masło, liście szałwii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana polędwica wołowa ze świeżymi ziołami, Polędwica wołowa z musztardą i ziołami, oraz Garlicky Grillowana Polędwica Wołowa Z Ziołami.

Instrukcje

1
Wyciąć nadmiar tłuszczu z mięsa i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Przeciąć polędwicę wzdłuż do 1/2 cala z drugiej strony.
3
Połóż mięso otwarte jak książka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Mięso posmarować musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Bazylia i liście szałwii ułożyć na musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
6
Posypać liśćmi tymianku, czosnkiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
7
Przynieś wycięte boki razem i związać pieczeń z bawełnianym sznurkiem w odstępach około 1-calowych, aby zabezpieczyć. Powierzchnię wołowiny posmarować masłem i posypać większą ilością pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Ułożyć pieczeń, pokroić na bok, na stojaku w 12-na 17-calowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Piec w piekarniku 425, aż termometr włożony do środka najgrubszej części zarejestruje 130 do 135 przez 40 do 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu do 20 minut.
11
Przełożyć mięso na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Usuń ciągi.
13
Dekoruj gałązkami ziół. Pokrój i dodaj sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn