Polędwica wołowa z polędwicą z ziół i ziemniaków

Polędwica wołowa z polędwicą z ziół i ziemniaków
Herb-and-Potato Chip-Crusted polędwica wołowa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 770 kalorii, 44g białka, oraz 60 g tłuszczu na porcję. Na $6.97 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz dekorację: szałwia, polędwica wołowa, panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica Wołowa Z Ziołami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica wołowa z boczkiem i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwiczki posypać 2 łyżeczkami. sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
3
Odstawić 30 do 45 minut.
4
Tymczasem, smażyć panko, czosnek, 1 łyżeczka. pieprz, a pozostałe 1 łyżeczka. sól w 1 łyżce. gorący olej na patelni na średnim ogniu 2 do 3 minut lub do głębokiego złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Ostudzić całkowicie (około 10 minut). Wmieszać chipsy ziemniaczane i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
6
Polędwicę osuszyć ręcznikami papierowymi i posypać pozostałą 1 łyżeczką. pepper. Brązowa wołowina w pozostałych 2 łyżkach. gorący olej w patelni na średnim ogniu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron (około 2 do 3 minut na stronę).
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Przenieś polędwicę do stojaka z drutu w szalce z galaretką wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Odstawić na 10 minut.
9
Rozprowadzić musztardę na polędwicy. Na wierzch i boki nacisnąć mieszankę panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
10
Piec w temperaturze 400 przez 40-45 minut lub do momentu, gdy powłoka będzie chrupiąca i termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji rejestruje 130 (rzadko).
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
11
Odstawić na 10 minut.
12
Dekorować, w razie potrzeby.
13
Uwaga: dla średnio rzadkich polędwiczek gotować do 135; dla średnich gotować do 150.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn