Polędwica Wołowa Z Pancettą

Polędwica Wołowa Z Pancettą
Pancetta-Studded polędwica wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 818 kalorii, 48g białka, oraz 63g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.71 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz galaretkę porzeczkową, szalotkę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa Z Pancettą, Polędwica Wołowa W Pancetcie, oraz Rozmaryn-okruchy polędwiczki wołowej z pancettą-pieczone pomidory.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokroić wołowinę na sucho i pokroić 1/2-calowe głębokie szczeliny w odstępach 1-calowych na całej pieczeni, a następnie włożyć 1 kawałek pancetty do każdej szczeliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Wołowinę posypać koszerną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż do samego palenia, następnie brązowa wołowina ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Przełożyć wołowinę na małą patelnię do pieczenia, rezerwując patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Pieczeń wołowa w środku piekarnika, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego po przekątnej 2 cali w centrum rejestrów 49°, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Liście SzpinakuCałe Liście Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przełożyć wołowinę na deskę do krojenia i odstawić, luźno pokrytą folią, 25 minut. (Wołowina będzie nadal gotować w stanie obecnym, osiągając 54° dla średnio rzadkich.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
Ciepła reserved patelnia na umiarkowanie wysokim ogniu, aż olej jest gorący, ale nie palenie, następnie saut é szalotka aż złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj czerwone Wino i Marsala i deglaze patelni przez gotowanie, mieszając i skrobanie brązowych bitów, aż ciecz jest zmniejszona o około jedną trzecią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać demiglace i galaretki i energicznie dusić, ubijając, aż galaretka jest włączona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodać masło, 1 bit na raz, ubijając aż włączone, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Ubić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wlać sos przez drobne sito do miski, naciskając na ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
* Używamy Demi-glace Gold, dostępnego w sklepach z żywnością specjalistyczną, niektórych supermarketach i wysyłkowo od ponad Gourmet (800-860-938
8
lub sos demiglace / brązowy z Citarella (212-874-0383).
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrązowySOS Brązowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn