Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową

Polędwica wołowa w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową
Polędwiczki wołowe w Pancetcie z bitą śmietaną chrzanową to bezglutenowe i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 961 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $9.59 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, bita śmietana Chrzanowa, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica Wołowa W Pancetcie, Polędwica wołowa z kremem chrzanowym, oraz Polędwica wołowa z czosnkowym kremem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Polędwicę posypać solą i pieprzem. Polędwiczki ugotować w 2 łyżkach. gorący olej na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ostudzić 5 minut.
4
Tymczasem ułóż plastry pancetta w 2 rzędach na dużym kawałku papieru woskowego, nakładając się na prostokąt o tej samej długości i szerokości polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
5
Polędwicę posypać czosnkiem i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
6
Ułożyć polędwicę na brzegu 1 długiego boku pancetty. Mocno zwiń polędwicę z pancettą, używając papieru woskowego jako przewodnika. Wyrzucić papier woskowy. Tie polędwiczki z ciągiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 1-calowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
Papier WoskowanyPapier Woskowany
7
Przełożyć na blachę do pieczenia wyłożoną folią aluminiową i pędzlem z pozostałą 1 łyżką. olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut lub aż pancetta będzie chrupiąca i termometr do mięsa włożony do środka polędwicy 120 (rzadko).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
9
Odstawić na 10 minut. Odrzuć ciąg kuchenny przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
10
Podawać z bitą śmietaną chrzanową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
11
Uwaga: w przypadku średnio rzadkich polędwiczek gotować do 135 lub do 150 dla średnich.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn