Polędwica wieprzowa marynowana imbirem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej marynowanej w imbirze. Jedna porcja zawiera 1762 kalorie, 159g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 10,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek, ketchup i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Marynowana Imbirem, Polędwiczki wieprzowe marynowane w piwie z chutneyem czosnkowo-imbirowym, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla.
Instrukcje
Ubij razem 2/3 szklanki bulionu, sos sojowy, brązowy cukier, ketchup, imbir, czosnek i ocet i wlej do dużej zamykanej plastikowej torebki.
Dodaj polędwicę i uszczelnij worek, następnie marynuj, schłodzony, obracając worek od czasu do czasu, 2 godziny.
Doprowadzić polędwicę do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Pat polędwiczki suche i rezerwy marynaty.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy polędwicy ze wszystkich stron, obracając szczypcami, o 3 minut w sumie.
Przenieś patelnię do piekarnika i pieczonej wieprzowiny, aż termometr włożony ukośnie do środka rejestrów mięsa 68°, 12 do 15 minut.
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Podczas pieczenia mięsa, wlać marynatę przez sito o drobnych oczkach do małego rondla i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z pozostałą filiżanką bulionu i doprowadzić sos na wolnym ogniu.
Podawać plastry polędwicy z sosem.
Uwaga kucharzy: wieprzowina przechowuje, szczelnie owinięta w folię i schłodzona, 3 dni.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alta Vista Classic Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Alta Vista Classic Malbec]()
Alta Vista Classic Malbec
Klasyczny Malbec Alta Vista wykazuje prawdziwy charakter swojej odmiany winorośli. Świeże i intensywne aromaty i smaki tego wina stanowią doskonałe wprowadzenie do świeżych, owocowych cech i ogólnej jakości win z Argentyny. Część wina jest starzona w amerykańskim Dębie przez 6 miesięcy, przed dodatkowymi 3 miesiącami w butelce.Pokazuje intensywne aromaty śliwki, czarnej wiśni i egzotycznych przypraw, z nutami kawy i wanilii z dębowych beczek. Smaki na podniebieniu są świeże, o dobrej strukturze i miękkich taninach, a wykończenie jest pełne i skoncentrowane, z nutami przypraw.To wino jest dość przystępne, zabawne i łatwe do picia, idealne do codziennej konsumpcji i do swobodnych, swobodnych potraw, takich jak kanapki Panini, pizza i empanadas z wołowiny lub wieprzowiny.