Polędwica mielona z sosem grzybowym

Polędwica mielona z sosem grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj mielonej polędwicy z sosem grzybowym. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 562 kalorie, 36g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pietruszkę, olej roślinny, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym, Polędwica z sosem pieczarkowym, oraz Stek z polędwicy z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze wymieszać polędwicę, sól i pieprz. Forma 4 paszteciki około 4 cale szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Stek PorterhouseStek Porterhouse
2
Ciepły olej na dużej patelni nad średnim ciepłem. Gotować paszteciki, aż rumiane, 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj grzyby; kontynuuj gotowanie, mieszając, aż grzyby wydadzą płyn i będą miękkie, 10 minut. Wymieszać śmietanę i gotować, aż lekko zgęstnieje, 2 protokół. Wymieszać pietruszkę; powrót paszteciki na patelni. Włącz kilka razy na małym ogniu, aż paszteciki są pokryte sosem i rozgrzane przez, 3 protokół. Grzyby łyżka na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn