Polędwica Arktyczna z majonezem Bazyliowo-estragonowym

Gotowany Arctic Char z bazylia-estragon majonezem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 5,48 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz sól koszerna, łuszcząca się sól morska, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Polędwica Arktyczna z majonezem Bazyliowo-estragonowym, Arctic Char kanapki z cytrynowo-estragon Slaw, oraz Grillowany Arctic Char z sosem bazyliowym i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żółtka jaj, sok z cytryny i musztarda w proszku zmiksować w blenderze.
Dodać bazylii i 1/4 szklanki estragonu. Po uruchomieniu maszyny skropić olejem 3/4 szklanki; zmiksować do uzyskania gładkości.
Majonez przełożyć do małej miski, przykryć i schłodzić.
Połączyć gałązki estragonu, czosnek, 2 łyżki koszernej soli i 6 szklanek wody w dużej głębokiej, pokrywanej patelni i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj rybę, przykryć, i wyjąć patelnię z ognia.
Odstawić, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta w środku, 6-8 minut.
Tymczasem szparagi gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będą chrupiące-miękkie, około 3 minut; odcedzić
Rybę podawać ze szparagami, polać majonezem, skropić oliwą i posypać solą morską.
Zrób z wyprzedzeniem: majonez można zrobić 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.