Pokruszone Ziemniaki
Zmiażdżone ziemniaki pamiątkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny fodmap, cały 30, i wegańskie przepis ma 169 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, sera la fourme d ' Ambert, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Podobne przepisy to Pokruszone Ziemniaki, Zmiażdżone ziemniaki babci, oraz Pokruszone ziemniaki i oliwki.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku.
Wlać wystarczającą ilość zimnej wody do pokrycia; sól obficie. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą po prostu miękkie, 20 do 40 minut (w zależności od odmiany).
Drenaż. Powrót ziemniaki do garnka. Za pomocą dużej drewnianej łyżki grubo zmiażdżyć ziemniaki w garnku.
Dodać ser, orzechy i olej. Wymieszać z rukolą i wrzucić do blend. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Przenieść do miski i służyć.