Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois

Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grubą diagonalną bagietkę, dodatkowy szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Bon Appetit ma 159 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką, oraz Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, 2 posiekane filety sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta sardeli do smaku, w razie potrzeby. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Każdy kromka bagietki przykrywamy plastrami rzodkiewki, nakładając się lekko na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SardeleSardele
MasłoMasło
RzodkiewkaRzodkiewka
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
ChlebChleb
3
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn