Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grubą diagonalną bagietkę, dodatkowy szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Bon Appetit ma 159 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką, oraz Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską.
Instrukcje
Wymieszać masło, 2 posiekane filety sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta sardeli do smaku, w razie potrzeby. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Każdy kromka bagietki przykrywamy plastrami rzodkiewki, nakładając się lekko na chleb.
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.