Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois

Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois
Pokrojona Bagietka z rzodkiewką i masłem anchois to pescatarian przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 946 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, grubą diagonalną bagietkę, dodatkowy szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Bon Appetit ma 159 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pokrojona Bagietka Z Rzodkiewką I Masłem Anchois, Pokrojona Bagietka z anchois szczypiorkiem i rzodkiewką, oraz Pokrojona Bagietka Z Masłem, Rzodkiewką I Solą Morską.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, 2 posiekane filety sardeli i 2 łyżki szczypiorku w małej misce, dodając 1 więcej posiekanego fileta sardeli do smaku, w razie potrzeby. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Filety Z SardeliFilety Z Sardeli
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Masło anchois rozprowadzić na 1 stronie każdego plastra bagietki. Każdy kromka bagietki przykrywamy plastrami rzodkiewki, nakładając się lekko na chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
SardeleSardele
MasłoMasło
RzodkiewkaRzodkiewka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
ChlebChleb
3
Udekorować posiekanym szczypiorkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn