Pokrojona Bagietka z masłem czosnkowo-Pietruszkowym

Pokrojona Bagietka z masłem czosnkowo-Pietruszkowym
Rozdarta Bagietka z masłem czosnkowo-Pietruszkowym jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, masło, do 2 ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czosnek i pietruszka masło krewetki, Grillowane steki Rib-eye z masłem Pietruszkowo-czosnkowym, oraz Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 łyżkę masła rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż zmięknie, ale nie brązowy, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Ochłoń. Następnie wymieszaj to masło czosnkowe z pozostałym masłem w małej misce. Wymieszać natkę pietruszki, oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Rip otwórz bagietkę wzdłuż, tak, że otwiera się jak książka, ale nie jest całkowicie rozerwany na pół. Wnętrze bagietki posmarować masłem czosnkowym. Owiń bagietkę w folię aluminiową i piec do ogrzania przez, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
BagietkaBagietka
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn