Pokarm na zimę: Szkocki bulion z chochli

Pokarm na zimę: Szkocki bulion z chochli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj skromne jedzenie na zimę: Szkocki bulion z chochli spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz seler, nierafinowaną sól morską, liście laurowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Zima. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hamburger Pie: Pokorny Komfort Żywności, Bulion Szkocki, oraz Bulion Szkocki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść jęczmień w małej misce z około 1 szklanką ciepłej wody. Wymieszać z octem jabłkowym. W osobnej misce wlej podzielony groszek do miski i przykryj ciepłą wodą. Pozostaw obie miski w ciepłym pomieszczeniu na 12 do 24 godzin. Po upływie czasu odcedzić jęczmień i rozłupany groch i opłukać well.In duży garnek, rozgrzać masło na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Groszek SplitGroszek Split
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać trzciny jagnięce do garnka i brązowy je po obu stronach, obracając w razie potrzeby. Pokój jagnięcinę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek do garnka, i saute przez 5 protokół, mieszając w razie potrzeby, aby zapobiec spalaniu.Odstawić jagnięcinę do garnka i dodać tymianek, zatokę i 12 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wlać namoczony groszek i jęczmień. Doprowadzić zupę do wrzenia, włączyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 do 2 godzin lub aż golonki jagnięce są bardzo miękkie i mięso jest łatwe do ściągnięcia kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Groszek SplitGroszek Split
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Wyjąć z garnka trzciny jagnięce i pozostawić do ostygnięcia.Podczas gdy jagnięcina stygnie, wyhoduj jarmuż i posiekaj go na kawałki wielkości kęsa
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Dodaj jarmuż do garnka i gotuj na wolnym ogniu przez 7 minut lub aż jarmuż będzie miękki.Pokroić jagnięcinę i oddać do garnka. Dobrze posolić, zaczynając od 2 łyżeczek i w razie potrzeby dodać świeżo zmielony pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
JarmużJarmuż
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Udekorować posiekaną natką pietruszki, jeśli chcesz, i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeZimowe
Magazyn