Poires Au Vin Rouge ( gruszki w czerwonym winie)

Poires Au Vin Rouge ( gruszki w czerwonym winie)
Poires Au Vin Rouge (gruszki w czerwonym winie) to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 336 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz laski cynamonu, wino, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Z łyżeczką wynik 23%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Gruszki w cieście francuskim (feuilleté De Poires), Gotowane gruszki z sosem czekoladowym i lodami Vanillan {aka Poires Belle-Hélène}, oraz Lody Chantilly z gotowanymi gruszkami Moulin Rouge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz czerwone wino, cukier, cynamon, goździki, skórkę pomarańczową, nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i liście laurowe w dużym rondlu. Obrać gruszki i usunąć rdzenie z dna, pozostawiając łodygi nienaruszone; odstawić. Doprowadzić wino do wrzenia na dużym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj gruszki, wróć do gotowanego na wolnym ogniu, następnie zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie do miękkości, około 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3
Wyjąć gruszki z syropu winnego, przykryć i przechowywać w lodówce do wystygnięcia. Przecedzić syrop przez sito i wyrzucić przyprawy. Dusić syrop na średnim ogniu, aż zgęstnieje na tyle, aby pokryć tylną część łyżki. Syrop przechowywać w lodówce do wystygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Gdy syrop wystygnie, nalej gruszki, przykryj i schłodź co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn