Poinsettia Punch
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański napój? Poncz poinsecja może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 93 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomarańczy, wina musującego brut, soku żurawinowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Poinsettia Punch, Poinsettia Spritz Punch, oraz Cios poinsecji Franka Cisnerosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić plastry pomarańczy w jednej warstwie na blasze do pieczenia lub naczynia i zamrozić do stałej, o 1 godzinę.
Umieść świeżą żurawinę, jeśli używasz, w jednej warstwie na innej blasze do pieczenia lub naczyniu i zamrozić do uzyskania masy, około 1 godziny. W międzyczasie umieść miskę ponczu w zamrażarce lub lodówce, aby schłodzić.Gdy będziesz gotowy do podania, umieść sok żurawinowy i Cointreau w misce ponczu i wymieszaj, aby połączyć.
Dodaj wino musujące lub szampana. Zamrożone plasterki pomarańczy i żurawiny ułożyć w ponczu i podawać natychmiast.