Poetyckie Ciasto Dyniowe
Poetyckie ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz cukier, masło, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć okruchy krakersów graham, masło, cukier cukierniczy, i 1 łyżeczka cynamonu razem w 8-calowej patelni pie za pomocą widelca; naciśnij lekko do dołu i do góry boki patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest ustawiona i lekko rumiane, o 7 protokół; wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C).
Dynię, słodzone mleko skondensowane, jajka, 1 łyżeczkę cynamonu, skórkę cytrynową, sól, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, imbir i goździki razem w misce na gładką masę; zalać ostudzoną skórką.
Piec w piekarniku przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie, aż napełnienie zostanie ustawione, a krawędzie skórki są ciemnobrązowe, 35 do 40 minut. Super ciasto.
Śmietanę, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy ubić w misce za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania sztywnych szczytów. Podnieś trzepaczkę: bita śmietana powinna tworzyć ostre szczyty.
Bitą śmietanę rozprowadzić na ostudzonym cieście i lekko posmarować szczyptą gałki muszkatołowej.