Poetyckie Ciasto Dyniowe

Poetyckie Ciasto Dyniowe
Poetyckie ciasto dyniowe to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 518 kalorii, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 43 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jeśli masz cukier, masło, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Churro Pumpkin Pie Sernik Duński.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć okruchy krakersów graham, masło, cukier cukierniczy, i 1 łyżeczka cynamonu razem w 8-calowej patelni pie za pomocą widelca; naciśnij lekko do dołu i do góry boki patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Cukier PuderCukier Puder
CynamonCynamon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest ustawiona i lekko rumiane, o 7 protokół; wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Dynię, słodzone mleko skondensowane, jajka, 1 łyżeczkę cynamonu, skórkę cytrynową, sól, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej, imbir i goździki razem w misce na gładką masę; zalać ostudzoną skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Piec w piekarniku przez 15 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie, aż napełnienie zostanie ustawione, a krawędzie skórki są ciemnobrązowe, 35 do 40 minut. Super ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Śmietanę, brązowy cukier i ekstrakt waniliowy ubić w misce za pomocą miksera elektrycznego do uzyskania sztywnych szczytów. Podnieś trzepaczkę: bita śmietana powinna tworzyć ostre szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Bita śmietanaBita śmietana
Brązowy CukierBrązowy Cukier
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Bitą śmietanę rozprowadzić na ostudzonym cieście i lekko posmarować szczyptą gałki muszkatołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn