Podwójny wędzony boczek zawijany Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami polany serem pleśniowym

Podwójny wędzony boczek zawinięty w Filet Mignon z karmelizowanymi pieczarkami z serem pleśniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 786 kalorii, 39g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 8,27 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z szafy gotowanie ma 5232 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz podwójny bekon, wino, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Filet Zawinięty W Boczek Mignon: Z Masłem Serowym Bleu, oraz Filet Zawinięty W Boczek Mignon.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Dodać grzyby i saute, aż zmienią się na złoty kolor i karmelizować, o 15-20 protokół.W międzyczasie rozgrzać olej w bezpiecznym piekarniku na średnim ogniu.Obie strony filetu Mignon przyprawiamy solą i pieprzem, a boczek owijamy trzymając go razem wykałaczką.Podsmaż obie strony filetu mignon na patelni, aż lekko karmelizowany, około 2 minut na stronę.
Przenieść patelnię do nagrzanego piekarnika 191° i gotować przez 4-6 minut na średnio rzadkie., Jeśli filety są 2 cale grubości gotować przez minutę lub dwie dłużej.Odstawić filet mignon na 5 minut.
Dodać wino do patelni, w której gotowano filet mignon i odsączyć.
Przelej wino na patelnię z grzybami i odgazuj.
Dodać masło i dusić, aby zmniejszyć sos o połowę.Doprawić solą i pieprzem, zdjąć z ognia i wymieszać z natką pietruszki.
Filet mignon podajemy na grzybach i polewamy serem pleśniowym.