Podwójny SOS Żurawinowo-Jabłkowy

Podwójny SOS Żurawinowo-Jabłkowy
Podwójny SOS żurawinowo-jabłkowy może być tylko sosem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 362 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Można ją uznać za dość tanią, kosztującą ok. 1,83 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, jabłka granny smith, żurawina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pyszny Podwójny SOS Żurawinowo-Pomarańczowy, Kurka dziczyzny z sosem z podwójną żurawiną i tymiankiem, oraz Medaliony wieprzowe z sosem Podwójnie jabłkowym.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników wymieszać w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zmniejszyć ogień; dusić, często mieszając, 15 minut lub aż żurawina pop i mieszanina zaczyna gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
3
Zdjąć z ognia i wymieszać ze słodzoną suszoną żurawiną. Super. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona Słodzonażurawina Suszona Słodzona
1
Mieszaninę można przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSos
Magazyn