Podwójny ser i Prosciutto Calzone
Podwójny ser i Prosciutto Calzone może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 661 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, ząbek czosnku, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać schłodzone ciasto do pizzy, można śledzić to danie główne z Pizza Deserowa Z Grilla jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Brokuły i ser Calzone, oraz Kiełbasa i trzy sery Calzone.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 218°. Wrzuć pierwsze 5 składników do średniej miski. Doprawić pieprzem. Rozwiń ciasto w prostokąt na obramowanej blasze do pieczenia. Kopiec wypełniający poprzecznie dolną połowę ciasta, pozostawiając 1-calową granicę po bokach. Złożyć górną połowę ciasta. Zagniatane krawędzie do uszczelnienia; zagnij narożniki pod tworząc półkole.
Piec do puffed i brązowy, o 18 protokół.
Przełożyć na talerz i pokroić na 4 kawałki.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo