Podwójny czekoladowy fudge
Double Chocolate Fudge może być właśnie tym przepisem bezglutenowym , którego szukałeś. Za 21 centów za porcję otrzymujesz deser dla 100 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka , 4 g tłuszczu i łącznie 100 kalorii . Ten przepis podoba się 9 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup sól, mleko odparowane, cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Wypróbuj Double Ka Meetha - How to make Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan , Pumpkin Chiffon Pie with a Double-Chocolate Crust i Bad Boy" Giant Double Chocolate Cookies, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Wyłóż folią blachę o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal. Nasmaruj folię 1-1/2 łyżeczką masła; odstaw.
W dużym rondlu wymieszaj cukier, mleko, sól i pozostałe masło. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadź do szybkiego wrzenia; gotuj przez 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; mieszać z pianką marshmallow, aż się rozpuści. Mieszać z chipsami i niemiecką słodką czekoladą, aż się rozpuści.
Jeśli chcesz, dodaj orzechy włoskie; dobrze wymieszaj.
Wlać do przygotowanej formy. Schłodzić na noc lub do momentu stężenia.
Za pomocą folii wyjmij fondant z patelni; ostrożnie zdejmij folię.
Pokroić na kwadraty o wymiarach 1 cala. Przechowywać w lodówce.