Podwójny Budyń Kukurydziany Z Porami
Podwójny Pudding kukurydziany z Pora może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 10 i kosztuje 73 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 303 kalorie, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jajek, tortille kukurydziane z kamienia, pory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Kukurydza kremowana z boczkiem i porem, Zupa Tortellini z kukurydzą i porami, oraz Łyżka chleba z porem i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni.
Dodać pory i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 10 protokół. Doprawić solą i pieprzem i ostudzić do temperatury pokojowej.
Masło 8-na-10-calowe naczynie do pieczenia i linii go z tortillas. W dużej misce ubijamy jajka z żółtkami.
Dodać śmietanę i mleko i ubijać, aby zmiksować. Wymieszać pory, kukurydzę, 2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Polać tortille kremem. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Umieść naczynie do pieczenia na patelni i dodaj wystarczającą ilość gorącej wody z kranu, aby dotrzeć do połowy boku naczynia.
Budyń kukurydziany pieczemy w łaźni wodnej przez około 1 godzinę lub do momentu, aż się ustawi.
Odstawić na około 10 minut przed podaniem.
Dodać do przodu: unbaked budyń można przechowywać w lodówce do 2 dni.