Podwójnie Zanurzony Pikantny Kurczak
Podwójnie zanurzony pikantny kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka papryki, polędwiczki z piersi kurczaka, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Kurczak Smażony Z Maślanką Podwójnie, Podwójnie zanurzone smażone gofry z kurczaka i maślanki Begian, oraz Truskawki Podwójnie Zanurzone.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ciepło 1 1/2 cale oleju roślinnego w głębokiej patelni na średnim ogniu. Kostka chleba powinna brązowieć w liczbie 40, gdy olej jest gotowy.
Zestaw 3 jednorazowe puszki na ciasto.
Mąkę wymieszać z papryką, przyprawą do drobiu, cayenne i zielem angielskim. Mąkę przyprawioną podzielić na 2 puszki.
Maślankę wlać do puszki. Ułóż puszki jako takie: mąka, maślanka, a następnie mąka.
Kurczaka doprawić solą i pieprzem. Kawałki kurczaka zalać mąką, następnie maślanką, a następnie drugą warstwą mąki.
Gotować kurczaka 6 minut z każdej strony, aż głęboki złoty kolor i firmy.
Odcedzić kurczaka na papierowych torbach i schłodzić przed zapakowaniem do kosza piknikowego.