Podwójnie Czekoladowa Tarta Słodowana

Podwójnie Czekoladowa Tarta Słodowana
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 320 kalorii, 3G białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czekolady wafel ciasteczka okruchy, czekolada mleczna, słodowany proszek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Shake Z Podwójną Czekoladą, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Słodowane, oraz Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Słodowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Roztopić 6 łyżek masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Połącz okruchy ciasteczek i masło w małej misce i wymieszaj do całkowitego zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć na 8-calową patelnię. Używając tylnej części kubka lub miarki, wciśnij mieszankę do patelni z wyjmowanym dnem, aż równomiernie pokryje dno i boki patelni. Umieścić w zamrażarce, aż Zestaw, co najmniej 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
W międzyczasie umieść czekoladę w średniej żaroodpornej misce i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Śmietanę umieścić w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia i ubić w słodowanym mleku w proszku, aż będzie gładka i zalać czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze SłoduBita śmietana, Wiśnie Maraschino I Kruszone Kulki Mleczne Ze Słodu
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
8
Odstawić, aż czekolada zacznie się topić, o 1 minutę. Delikatnie mieszaj, aż cała czekolada się rozpuści i będzie gładka. Wymieszać pozostałe 2 łyżki masła, mały kawałek po kawałku, aż do równomiernego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9
Przekształcić mieszaninę w przygotowaną skórkę tartą i rozprowadzić aż do wyrównania. Przykryć luźno i przechowywać w lodówce, aż do napełnienia jest ustawiony, co najmniej 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn