Podwójne nadziewane ziemniaki z pracami

Podwójne nadziewane ziemniaki z pracami
Podwójne nadziewane ziemniaki z pracami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 90 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś Center cut boczek, ziemniaki russet, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Przepis ten zachwycił 77 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ziemniaki Nadziewane Podwójnie, Ziemniaki Nadziewane Podwójnie, oraz Ziemniaki Z Grilla Nadziewane Podwójnie.

Instrukcje

1
Rozgrzej małą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Ziemniaki natrzeć mżawką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść ziemniaki na bezpiecznym talerzu mikrofalowym i kuchence mikrofalowej na wysokości przez 12 minut, obracając raz. Podczas gotowania ziemniaków, dodać posiekany boczek na gorącej patelni i brązowy, aż bity są chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PatelniaPatelnia
3
Dodać szalotki i gotować szalotki razem z boczkiem 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
BoczekBoczek
4
Przenieś kawałki boczku i zieloną cebulę do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć. Pozostaw ziemniaki do ostygnięcia na tyle, aby mogły być obsługiwane, 5 minut. Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
BrojlerBrojler
5
Ziemniaki pokroić na pół i miąższ zgnieść do małej miski. Zmiażdżyć miąższ ziemniaka razem ze śmietaną, aż połączy się za pomocą mashera ziemniaczanego. Wymieszać z serem cheddar, boczkiem i szalotki i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Napełnianie łyżką z powrotem do skórek ziemniaczanych i układanie na blasze z ciastkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser CheddarSer Cheddar
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiemniakZiemniak
Pliki CookiePliki Cookie
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść ziemniaki w piekarniku i brązowy pod brojlerem, 6 cali od ciepła 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn