Podwójne Muffinki Czekoladowe (Znowu ... )
Podwójne Muffinki Czekoladowe (Znowu ... ) może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 287 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 39 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Eggless Chocolate Chocolate Chip Muffins / Double chocolate muffins, Muffinki Z Podwójną Czekoladą, oraz Muffinki Z Podwójną Czekoladą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F. Linia 12 kubków muffin z wkładkami papierowymi.Roztopić masło w średniej wielkości misce mikrofalowej i odstawić do ostygnięcia na kilka minut.Mąkę, proszek do pieczenia, sól, cukier i kakao przesiać do dużej miski.
Do miski z roztopionym masłem ubić mleko, miód, jajko, jogurt i wanilię. Zeskrobać mieszaninę jogurtu do mieszaniny mąki i wymieszać szerokim skrobakiem szpatułkowym do wymieszania-powinna być grudkowata. Wymieszać w czekoladzie. W tym momencie ciasto powinno być wystarczająco grube, aby wsypać je do kubków z muffinkami. To nie powinno być zupy lub katar w ogóle.Podziel muffinki równomiernie między kubki muffinki wypełniając kubki muffinki tak wysoko, jak to tylko możliwe.
Umieść kubki muffinki na środkowym stojaku, Zamknij piekarnik i piec w temperaturze 500 przez około 1 ½ minuty. Zmniejsz ciepło do 375 stopni F. i gotuj przez kolejne 18-20 minut w 375 stopni F, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.