Podwójne czekoladowe Brownies z kruszonym migdałem i Espresso
Podwójne czekoladowe Brownies z kruszonym migdałem i Espresso może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, soli koszernej, espresso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Mało kto lubi ten deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Espresso, Mufinki Espresso Double Chocolate Almond, oraz Podwójne Brownie Espresso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. masło dno i boki 8 x 8-calowej szklanej lub ceramicznej patelni do pieczenia, a następnie ułóż dno kawałkiem pergaminu, aby pasowało czysto. Posmarować wierzch pergaminem. Odstawić.Na blasze tosty migdały w środku piekarnika, aż złoty, o 7 protokół.
Umieść prażone migdały w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza. Proces aż migdały są grubo zmielone.
Dodać mąkę, proszek do pieczenia i szczyptę soli. Uruchom procesor ponownie, aż migdały zostaną drobno zmielone w mieszaninie mąki, około 30 sekund.
Przenieść mąkę i mieszaninę migdałów do średniej miski.Obniż temperaturę piekarnika do 325 stopni F.In podwójny kocioł lub metalowa miska ustawić na rondlu gotującej się wody stopić niesłodzone czekolady i masła, mieszając, aż będzie gładka. Wymieszać z cukrem, wanilią i espresso, aż dobrze się połączą.
Zdjąć z ognia i ostudzić nieco-temperatura ciała jest dobra. Szybko ubić w jajku, aż dobrze połączone. Zeskrobać mieszaninę czekolady na mieszaninę mąki i migdałów wraz z półsłodkich wiórków czekoladowych. Beat until just combined.
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec na środkowym stojaku, 40 do 45 minut. (Centrum będzie trochę fudgey, ale prawie cakey.) Fajne ciasteczka na patelni na stojaku 5 minut. Obróć je na nowy kawałek pergaminu. W razie potrzeby zdejmij starszy pergamin z dna patelni i wyrzuć. Użyj drobno siateczkowego Sitka, aby dokładnie odkurzyć wierzch ciastek cukrem cukierniczym. Ostrożnie Przerzuć niezmącone brownies i odkurzyć drugą stronę, jak również; następnie pokroić brownies na kawałki do serwowania. Ciasteczka będą przechowywane w hermetycznym pojemniku przez 3 dni lub zamrożone do 2 tygodni.