Podwójne Czekoladowe Brownies
Podwójne czekoladowe Brownies może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka półsłodkich kęsów czekoladowych, ekstrakt z wanilii, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Podwójne Czekoladowe Brownies, Brownie Z Podwójną Czekoladą, oraz Podwójne Czekoladowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Placki czekoladowe w mikrofalówce w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki przy średniej mocy (50% mocy) przez 30 sekund, aż stopią się (całkowity czas około 1 1/2 minuty). Wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Dodać roztopioną czekoladę, ubijając aż do wymieszania.
Dodaj mąkę i sól, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania. Wymieszać wanilią, 1/2 szklanki orzechów pekan i 1/2 szklanki kęsów czekoladowych.
Rozprowadzić ciasto na wysmarowanej i mąki 13-x 9-calowy patelni do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki orzechów pekan i 1/4 szklanki kęsów czekoladowych.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Uwaga: brownies zamrażać w hermetycznym pojemniku do 1 miesiąca.
Podwójne czekoladowe Brownies z lukrem karmelowym: przygotuj Podwójne czekoladowe Brownies zgodnie z zaleceniami. Roztopić 3/4 szklanki masła w dużym rondlu na małym ogniu. Wymieszaj 2 szklanki cukru, 1/2 szklanki maślanki, 12 dużych pianek, 1 łyżkę lekkiego syropu kukurydzianego i 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 20 do 25 minut lub aż termometr cukierki rejestruje 234 (Soft-ball etapie).
Wyjąć z ognia i natychmiast wlać mieszaninę do dużej miski do mieszania. Beat mieszaninę z mikserem elektrycznym z dużą prędkością 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje i zaczyna tracić połysk.
Rozprowadź karmelowy lukier równomiernie na ciastkach.