Podwójne Ciasto Czekoladowe Brownie
Podwójne ciasto czekoladowe Brownie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Devil ' s Food Cake mix, olej roślinny, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Podwójnie Migdałowe Czekoladowe Brownie, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Brownie, oraz Ciasteczka Brownie Z Podwójną Czekoladą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt. Mieć wszystkie składniki w temperaturze pokojowej.
W dużej misce, wymieszać razem ciasto mix i pudding mix. Zrób studnię w środku i wlej jajka, śmietanę, olej i wodę. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Wymieszać z czekoladą.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.