Podwójne Ciasto Czekoladowe

Podwójne Ciasto Czekoladowe
Podwójne ciasto czekoladowe trwa około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 69 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką mieszankę budyniu waniliowego, mleko, bitą polewę kartonową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Nie zapomnij o czekoladzie {: Double Chocolate Pecan Pie}, Podwójne Ciasto Czekoladowe, oraz Podwójne Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 3/4 szklanki mleka i budyniu czekoladowego przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Złożyć 1-3 / 4 szklanki bitej polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż na skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
3
W innej misce ubij pozostałe mleko i mieszankę budyniu z białej czekolady przez 2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia. Złóż pozostałą bitą polewę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S3 Uncje Półsłodkiej Czekolady BAKER'S
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozprowadzić na warstwie czekolady. Wstaw do lodówki na 4 godziny lub do zestalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
5
W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki

Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce

Ciasto działa naprawdę dobrze z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Winnice późne zbiory Riesling z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Winnice Późne Zbiory Riesling
Winnice Późne Zbiory Riesling
Jasnożółty nos otwiera się aromatami świeżego ananasa, soczystej nektaryny i nut cytrusowych. Wino w pełni pokrywa podniebienie, wyrażając żywe smaki kwiatu pomarańczy, cierpkiego jabłka granny smith i plastra miodu. Długie wykończenie zapewnia idealną równowagę słodyczy i przepysznej kwasowości, zapraszając kolejny łyk.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn