Podwójne Bezy Waniliowe
Podwójne bezy waniliowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 60 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz krem z kamienia nazębnego, białka jaj, cukier puder, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 6%. Spróbuj Podwójne Bezy Waniliowe, Bezy Rabarbarowo-Waniliowe, oraz Kokosowe bezy z dodatkiem wanilii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj 2 duże blachy do pieczenia papierem do pieczenia i zabezpiecz papier taśmą maskującą.
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii. Rezerwuj fasolę wanilii do innego użytku.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich szczytów. Zwiększyć prędkość do wysokiej i stopniowo dodawać cukier granulowany, a następnie cukier puder, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać nasiona wanilii i ekstrakt; beat tylko do mieszania.
Łyżka ciasto do worka cukierniczego wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Wyłożyć 60 kopców na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 225 przez 1 1/2 godziny. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku 1 1/2 godziny lub do wyschnięcia. Ostrożnie usuń bezy z papieru.