Podwójne babeczki imbirowe z cytrynową glazurą

Podwójne babeczki imbirowe z cytrynową glazurą może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 155 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonego cynamonu, brązowego cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort z podwójnym jabłkiem z cytrynową glazurą, Chude Babeczki Truskawkowe Z Cytrynową Glazurą, oraz Babeczki waniliowe z nadzieniem truskawkowym i glazurą cytrynową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować babeczki, linia 12 kubki muffin z wkładkami foliowymi.
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 6 składnikami (przez ziele angielskie), mieszając mieszanką.
Połączyć maślankę i melasę, mieszając trzepaczką.
Umieścić brązowy cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (o 1 minutę).
Dodać świeży imbir i jajko; dobrze ubić. Ubijając z małą prędkością, dodaj mieszaninę mąki do mieszaniny masła na przemian z mieszaniną melasy, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat tylko do mieszania. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec w 350 przez 20 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu.
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder i sok, mieszając, aż będzie gładka.
Mżawka nad ciepłymi babeczkami.