Podwójne babeczki czekoladowe z kremem wiśniowo-waniliowym

Podwójne babeczki czekoladowe z kremem wiśniowo-waniliowym
Babeczki z podwójną czekoladą z kremem maślanym wiśniowo-waniliowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, krem, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słodownia Lody Czekoladowe, Babeczki Waniliowe Z Masełkiem Czekoladowym, oraz Babeczki czekoladowe z kremem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 regularne 12-cup cupcake puszki z wkładkami papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, połączyć mąkę, kakao w proszku, cukier, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Trzepaczka do dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W średniej misce ubij razem mleko, mleko w proszku ze słodu i espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać olej rzepakowy i jajka; ubijać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
8
Dodać śmietanę i wanilię i ubić, aż dobrze połączone. Wymieszać w miniaturowych czekoladowych chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
9
Podziel ciasto między przygotowane puszki z babeczkami, napełniając tylko do połowy pełną.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
10
Piecz babeczki przez 15 do 17 minut, aż po dotknięciu odskoczą i wykałaczka włożona do środka wyłania się czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
11
Podczas pieczenia babeczek, przygotować krem z masłem. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszaj cukier i masło na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodaj wanilię i śmietanę do ubijania i ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty, aż będzie lekki, do smarowania i puszysty. Beat w konfitury wiśniowe, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
13
Gdy babeczki zakończą pieczenie, odstawić na patelnie na 2 minuty, a następnie przenieść babeczki do stojaków drucianych do ostygnięcia na 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
14
Podczas gdy babeczki ostygną, przelej Krem Do Woreczka z ciastami wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Alternatywnie można zamrozić babeczki nożem lub szpatułką przesuniętą. Gdy babeczki ostygną, wymieszaj krem z masłem w ozdobnych zawirowaniach na wierzchu babeczki (lub zawiruj łopatką).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
15
Udekoruj wierzch każdej babeczki słodowaną kulką mleczną lub wiśnią i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
BabeczkiBabeczki
CzereśnieCzereśnie

Składniki

11 funt cukinii,pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikonfitury z wiśni tartejkonfitury z wiśni tartej1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiminiaturowe chipsy czekoladoweminiaturowe chipsy czekoladowe1Średnia żółta cebula, posiekanacukier dla cukiernikówcukier dla cukierników2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)1(może być lub przeglądać)espresso w proszkuespresso w proszku3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko słodowane w proszku (zalecane: Marka goździków)mleko słodowane w proszku (zalecane: Marka goździków)1piłkaMleko słodowane lub wiśnie maraschino, do dekoracjiMleko słodowane lub wiśnie maraschino, do dekoracji1(może być lub przeglądać)(duża tuba)(duża tuba)1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowechipsy toffi i półsłodkie chipsy czekoladowe796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej3(zima)Cytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W42 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn