Podwójna Rolada łososia
Podwójna Rolada łososia zajmuje ok. 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 473 kalorie, 30g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 10,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście, tosty melba, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 97%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Podwójna Rolka OREO, Podwójna Rolka Z Kremem Czekoladowym, oraz Podwójny Okruszek Cynamonowy Bułka Z Dyni.
Instrukcje
Płatki łososia wędzonego na gorąco w misce, odrzucając skórę.
Dodaj chrzan, sok z cytryny, miękki ser, drobno pokrojony szczypiorek i trochę przyprawy i dobrze ubijaj, aż połączysz się z szorstką konsystencją musu.
Połóż 2 arkusze folii spożywczej nakładające się na powierzchnię roboczą, a następnie ułóż pokrojonego wędzonego łososia, aby uzyskać prostokąt o wymiarach 20 x 50 cm. Wymieszać łososia wędzonego na gorąco i delikatnie rozprowadzić równomiernie. Użyj krawędzi folii spożywczej, aby zwinąć długi bok prostokąta w siebie, a następnie zwinąć jak rolkę Szwajcarską. Owiń w folię, skręcając końce jak krakers, aby zabezpieczyć i utrzymać kształt. Zamrażać do miesiąca.
Przełóż roladę z zamrażarki do lodówki dzień przed podaniem. Jeszcze półmrożone, pokroić w grube plastry, położyć na tacy, a następnie pozostawić do rozmrożenia całkowicie w lodówce.
Podawać z liśćmi wymieszanymi ze szczypiorkiem i odrobiną dressingu oraz tostami melba.