Podwójna Ciemna Czekolada Granita
Podwójna ciemna czekolada Granita może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 3 i kosztuje 1,18 zł za porcję. 310 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę, kawę, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady, Podwójny Mus Z Ciemnej Czekolady, oraz Podwójne Ciasteczka Z Ciemnej Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu, ubić kawę, cukier i kakao, aż stopią się i będą gładkie.
Ubić wanilią i czekoladą na gładką masę.
Przełożyć do miski i schłodzić do ostygnięcia, około 2 godzin.
Przenieść mieszaninę do plastikowego pojemnika i zamrozić, krótko mieszając widelcem raz na godzinę, przez około 5 godzin. Nadal zamrażać, aż do całkowitego zamrożenia, o 3 więcej godzin.
Przed podaniem rozbij granitę widelcem.