Podwójnie pieczone puree ziemniaczane

Podwójnie pieczone puree ziemniaczane
Podwójnie pieczone puree ziemniaczane może być właśnie dodatkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 412 kalorii , 14 g białka i 24 g tłuszczu na porcję. Za 98 centów za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia . Mieszanka masła, pasków bekonu, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . 6 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 54% . Podobne przepisy to Double Ka Meetha – Jak zrobić Hyderabadi Double Ka Meetha – Ramadan , Pieczone Nadziewane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori) i Dorsz z Sosem Pomidorowo-Oliwkowo-Chorizo i Puree Ziemniaczanym .

Instrukcje

1
Ziemniaki włóż do dużego rondla i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
1 (16-uncjowa) Torebka Półsłodkich Kawałków Czekolady1 (16-uncjowa) Torebka Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony CynamonStonemill Essentials Mielony Cynamon
2
Odpływ.
3
W dużej misce rozgnieć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze WyszorowaneRude Ziemniaki, Każdy O Wadze Około 3/4 Funta Każdy, Dobrze Wyszorowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 świeże Truskawki3 świeże Truskawki
4
Dodaj śmietanę, mleko, masło i 1 szklankę sera. Wymieszaj cebulę, boczek, sól i pieprz. Łyżką włóż do natłuszczonej 2-qt. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
6 świeżych Jagód6 świeżych Jagód
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego
1 Opakowanie (20 Uncji) Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki1 Opakowanie (20 Uncji) Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Uncje Batonika Z Ciemnej Czekolady2 Uncje Batonika Z Ciemnej Czekolady
5
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30–35 minut lub do momentu nagrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Roztopionego Dżemu Malinowego Bez Pestek4 łyżki Roztopionego Dżemu Malinowego Bez Pestek
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn