Podwójne babeczki czekoladowe z kremem wiśniowo-waniliowym

Podwójne babeczki czekoladowe z kremem wiśniowo-waniliowym
Babeczki z podwójną czekoladą z kremem maślanym wiśniowo-waniliowym mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, krem, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. 11 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 42 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słodownia Lody Czekoladowe, Babeczki Waniliowe Z Masełkiem Czekoladowym, oraz Babeczki czekoladowe z kremem waniliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 regularne 12-cup cupcake puszki z wkładkami papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce, połączyć mąkę, kakao w proszku, cukier, soda oczyszczona, proszek do pieczenia, i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Trzepaczka do dobrze wymieszane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W średniej misce ubij razem mleko, mleko w proszku ze słodu i espresso w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać olej rzepakowy i jajka; ubijać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
8
Dodać śmietanę i wanilię i ubić, aż dobrze połączone. Wymieszać w miniaturowych czekoladowych chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Chocolate ChipsMini Chocolate Chips
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
9
Podziel ciasto między przygotowane puszki z babeczkami, napełniając tylko do połowy pełną.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
10
Piecz babeczki przez 15 do 17 minut, aż po dotknięciu odskoczą i wykałaczka włożona do środka wyłania się czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
11
Podczas pieczenia babeczek, przygotować krem z masłem. W misce miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek wymieszaj cukier i masło na średniej prędkości, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PiekarnikPiekarnik
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj wanilię i śmietanę do ubijania i ubijaj na średniej prędkości przez 2 minuty, aż będzie lekki, do smarowania i puszysty. Beat w konfitury wiśniowe, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury WiśnioweKonfitury Wiśniowe
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
13
Gdy babeczki zakończą pieczenie, odstawić na patelnie na 2 minuty, a następnie przenieść babeczki do stojaków drucianych do ostygnięcia na 10 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
14
Podczas gdy babeczki ostygną, przelej Krem Do Woreczka z ciastami wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Alternatywnie można zamrozić babeczki nożem lub szpatułką przesuniętą. Gdy babeczki ostygną, wymieszaj krem z masłem w ozdobnych zawirowaniach na wierzchu babeczki (lub zawiruj łopatką).
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
15
Udekoruj wierzch każdej babeczki słodowaną kulką mleczną lub wiśnią i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Słodowane W ProszkuMleko Słodowane W Proszku
BabeczkiBabeczki
CzereśnieCzereśnie

Składniki

1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekonfitury z wiśni tartejkonfitury z wiśni tartej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweminiaturowe chipsy czekoladoweminiaturowe chipsy czekoladowe1Średnia żółta cebula, posiekanacukier dla cukiernikówcukier dla cukierników2larges(częściowo & )(częściowo & )1warzywo (np. szpinak)espresso w proszkuespresso w proszku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko słodowane w proszku (zalecane: Marka goździków)mleko słodowane w proszku (zalecane: Marka goździków)1piłkaMleko słodowane lub wiśnie maraschino, do dekoracjiMleko słodowane lub wiśnie maraschino, do dekoracji1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku1porcja startego parmezanu(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)3Spód: okruszki z herbatników grahamCytrynowy budyń błyskawicznyCytrynowy budyń błyskawiczny1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W42 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn