Poduszka - Miękkie Roladki Obiadowe
Miękkie bułeczki obiadowe mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Poduszka - Miękkie Rolki, Miękkie Bułeczki Obiadowe, oraz Klasyczne Miękkie Roladki Obiadowe.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodaj mleko, skrócenie, jajka, cukier, sól i 3 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto.
Obrócić na mąkę; zagniatać, aż będzie gładka i elastyczna, około 6-8 minut (ciasto będzie lepkie).
Umieść w nasmarowanej misce, obracając raz do góry tłuszczu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi się, około 1 godziny.
Rozwal ciasto. Obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię; podzielić na 24 części. Kształt każdy w rolce.
Miejsce 2 w. na nasmarowanych blachach do pieczenia. Przykryć i odstawić do podwojenia, o 30 minut.
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Usuń do stojaków Z Drutu.