Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane

Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 880 kalorii, 52g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki, Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą, oraz Końcówki żeber schabowych podsmażone, duszone i szkliwione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki marynaty wymieszać razem i włożyć do indyka umieszczając je pod skórką. Marynata na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Wyjąć formę lodówkę i niech dojść do temperatury pokojowej.Tymczasem Zbierz duszone składniki.Rozgrzej rozgrzany Grill do średniej wysokości.Odnóża jasnobrązowe ze wszystkich stron.Tymczasem w ciężkim piecu holenderskim na grillu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Dodać cebulę, ziemniaki, czosnek i sól i pieprz gotować przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Dodać pozostałe składniki Duszenia i doprowadzić do boil.As nogi brązowe usunąć z płomienia i umieścić w doniczce. Pisklę w cieczy. Przykryj i umieść na pośrednim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 1-1 1/2 godziny. Aż do przetargu widelca. Czas zależy od tego, jak gorąco Twój grill dostaje.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Wymieszać składniki glazury razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Wyjąć nogi i plastry słodkich ziemniaków i umieścić na naoliwionym grillu na bezpośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Szczotka glazury na nogi i indyka flipping gdy zwęglone. I znowu szczotkowanie szkliwem.Odcedzić bulion i zapisać do wykorzystania do późniejszego użycia. Jest bogaty i nie można go wyrzucać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Podawać indyka i słodkie ziemniaki z cebulą, żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakiet Milk Dudspakiet Milk Duds791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżurawina suszonażurawina suszona1świeży liść laurowyświeży liść laurowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży rozmaryn, posiekanyświeży rozmaryn, posiekany4świeże liście szałwiiświeże liście szałwii5świeże liście szałwiiświeże liście szałwii2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1jalapeno, mielonejalapeno, mielone1Batoniki toffi Heathsumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowejsumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina11 łyżka suszonego oreganomasło lub 1 łyżka oliwy z oliwekmasło lub 1 łyżka oliwy z oliwek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2cebula, obrana i 1/4cebula, obrana i 1/422 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzujak zazdrość aniołajak zazdrość anioła1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie3krewetki i żyłki1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych3krewetki i żyłki5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 duża paczka szpinaku wiejskiego, umytego i osuszonego1 duża paczka szpinaku wiejskiego, umytego i osuszonego2słodkie ziemniaki w plastrachsłodkie ziemniaki w plastrach1sprigświeże liście tymiankuświeże liście tymianku907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeindycze pałeczki (3 nogi)indycze pałeczki (3 nogi)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire11 łyżka suszonego oreganolubczyklubczyk4liścieświeży lubczykświeży lubczyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia52
Magazyn