Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane

Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Podudzia z indyka, smażone, duszone i glazurowane mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Na $4.29 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 880 kalorii, 52g białka, oraz 40 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, słodkie ziemniaki, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klon-Glazurowane Indycze Pałeczki, Pomarańczowo-Piwno-glazurowane indycze pałeczki z czarną fasolą, oraz Końcówki żeber schabowych podsmażone, duszone i szkliwione dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki marynaty wymieszać razem i włożyć do indyka umieszczając je pod skórką. Marynata na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Wyjąć formę lodówkę i niech dojść do temperatury pokojowej.Tymczasem Zbierz duszone składniki.Rozgrzej rozgrzany Grill do średniej wysokości.Odnóża jasnobrązowe ze wszystkich stron.Tymczasem w ciężkim piecu holenderskim na grillu na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Dodać cebulę, ziemniaki, czosnek i sól i pieprz gotować przez 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
4
Dodać pozostałe składniki Duszenia i doprowadzić do boil.As nogi brązowe usunąć z płomienia i umieścić w doniczce. Pisklę w cieczy. Przykryj i umieść na pośrednim ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 1-1 1/2 godziny. Aż do przetargu widelca. Czas zależy od tego, jak gorąco Twój grill dostaje.Glazura:.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Wymieszać składniki glazury razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
6
Wyjąć nogi i plastry słodkich ziemniaków i umieścić na naoliwionym grillu na bezpośrednim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Szczotka glazury na nogi i indyka flipping gdy zwęglone. I znowu szczotkowanie szkliwem.Odcedzić bulion i zapisać do wykorzystania do późniejszego użycia. Jest bogaty i nie można go wyrzucać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Podawać indyka i słodkie ziemniaki z cebulą, żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 do 1-1/3 szklanki wody1 do 1-1/3 szklanki wody791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweżurawina suszonażurawina suszona1świeży liść laurowyświeży liść laurowy2Spód: okruszki z herbatników grahamMafaldi Fresh jeśli to możliweMafaldi Fresh jeśli to możliwe2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży rozmaryn, posiekanyświeży rozmaryn, posiekany4świeże liście szałwiiświeże liście szałwii5świeże liście szałwiiświeże liście szałwii2ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone3ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone1jalapeno, mielonejalapeno, mielone1warzywo (np. szpinak)sumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowejsumak lub 1⁄2 łyżeczki skórki cytrynowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1porcja startego parmezanumasło lub 1 łyżka oliwy z oliwekmasło lub 1 łyżka oliwy z oliwek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2cebula, obrana i 1/4cebula, obrana i 1/42Spód: okruszki z herbatników grahamkotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbitekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbite1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala3trochę posiekanej cukiniirzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala3trochę posiekanej cukinii1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweCukinia gotowana na parze lub lekko podsmażona, do podaniaCukinia gotowana na parze lub lekko podsmażona, do podania2słodkie ziemniaki w plastrachsłodkie ziemniaki w plastrach1sprigświeże liście tymiankuświeże liście tymianku907papryka habaneroindycze pałeczki (3 nogi)indycze pałeczki (3 nogi)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire1porcja startego parmezanulubczyklubczyk4liścieświeży lubczykświeży lubczyk
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia52
Magazyn