Podstawowy Ser Polenta

Podstawowy Ser Polenta
Podstawowy ser Polenta może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 251 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę kukurydzianą, parmezan, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Podobne przepisy to Podstawowy Ser Pimento, Podstawowy Sos Serowy, oraz Suflet Serowy Podstawowy.

Instrukcje

1
W misce do mieszania połączyć mąkę kukurydzianą, zimną wodę i sól. Nasmaruj Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
2
Doprowadzić pozostałe 3 szklanki wody do toczącego się wrzenia i wymieszać z mieszanką mąki kukurydzianej. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
SerSer
WodaWoda
3
Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut; często mieszając. Pozwól polenta gotować na wolnym ogniu, aż stanie się bardzo gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4
Rozprowadzić mieszaninę na patelni bochenka i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn